Οι ελληνικές συμμετοχές την Πέμπτη (05/08)

August 4, 2021
93 Views

Με την Κατερίνα Στεφανίδη και την Νικόλ Κυριακοπούλου στον τελικό του επί κοντώ, η Ελλάδα βλέπει ακόμα ένα μετάλλιο να έρχεται.

Κυνηγάκης ο πρώτος

Οι ελληνικές συμμετοχές ξεκινούν νωρίς νωρίς με τον Άλκη Κυναγάκη, να αγωνίζεται στις 00:30 στα 10χλμ ανοιχτής θαλάσσης με στόχο ένα καλό πλασάρισμα.

Πάλη με Πρεβολαράκη

Η πρωταθλήτρια των 53κ. στην πάλη θα αντιμετωπίσει στον πρώτο γύρο την Ελίζαμπεθ Βαλβέρδε από το Εκουαδόρ, με στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά. Ο αγώνας ξεκινάει στις 05:58 ώρα Ελλάδας, στις 06:40 οι προημιτελικοί ενώ τα ρεπεσάζ και οι αγώνες μεταλλίων θα γίνουν αύριο.

Βολικάκης στην ποδηλασία

Στην ποδηλασία πίστας ο Χρήστος Βολικάκης ξεκινά με όνειρο ακόμη και ένα μετάλλιο, στο αγώνισμα του όμνιουμ. Το όμνιουμ θα γίνει σε τέσσερα μέρη, με το πρώτο (σκρατς) να διεξάγεται στις 09:30. Ακολουθεί στις 10:27 το ατομικό πουρσουίτ, στις 11:07 ο αγώνας αποκλεισμού και στις 11:55 οι πόντοι, που θα κρίνουν και τα μετάλλια.

Κλείσιμο με τελικό

Στις 13:20 θα πραγματοποιηθεί ο τελικός του επί κοντώ γυναικών, όπου η Κατερίνα Στεφανίδη πάει να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε το 2016 στο Ρίο και η Νικόλ Κυριακοπούλου θα προσπαθήσει από την πλευρά της να κάνει την έκπληξη και να μπει «σφήνα» στα μετάλλια ή τουλάχιστον μέσα στην οκτάδα.