Τι γίνεται με Παπαπέτρου και Σπερς;

August 3, 2021
68 Views

Αυτό το καλοκαίρι, οι διαπραγματεύσεις του Παναθηναϊκού με τον Ιωάννη Παπαπέτρου είχαν αίσιο τέλος, αφού οι δύο πλευρές συμφώνησαν για την επέκταση της συνεργασίας τους για ακόμη δύο χρόνια.

Με την εξέλιξη αυτή διευθετήθηκε ένα πολύ σημαντικό κομμάτι στο «χτίσιμο» του «τριφυλλιού» από τον Δημήτρη Πρίφτη, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, αφού παρέμεινε στο δυναμικό της ομάδας ο ηγέτης της.

Από ‘κει και πέρα, όμως, το μοναδικό που μπορεί να χαλάσει τη… μαγιά είναι το ΝΒΑ.

Κι αυτό γιατί, στο νέο συμβόλαιο που υπέγραψε ο 27χρονος φόργουορντ με τους νταμπλούχους Ελλάδας προβλέπεται –από τώρα μάλιστα- η ρήτρα αποδέσμευσης για τον «μαγικό κόσμο» ή αλλιώς το γνωστό ΝΒΑ out.

Στο μεταξύ, η συγκεκριμένη ρήτρα είναι και αρκετά υψηλή, αφού είναι λίγο πιο κάτω από 1 εκατ. ευρώ. Ένα αρκετά καλό ποσό για τα «πράσινα» ταμεία.

Ο διεθνής φόργουορντ ουδέποτε απέκλειε το ενδεχόμενο να δοκιμάσει να παίξει κάποια στιγμή στην καριέρα του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Ωστόσο, το πιο σημαντικό για εκείνον είναι να πάει σε ομάδα που θα έχει ρόλο και όχι απλά για να γεμίζει το ρόστερ στο φύλλο αγώνα.

Μία από τις ομάδες, πάντως, που έχει στη λίστα της τον Παπαπέτρου είναι οι Σπερς.

Όμως, ακόμη δεν έχει γίνει κάποια επίσημη κρούση στον παίκτη από την ομάδα του Σαν Αντόνιο, ενώ και από τον Παναθηναϊκό ξεκαθαρίζεται πως δεν έχουν λάβει κάποια σχετική πρόταση.