Η Νάπολι το… συζητάει για Τσιμίκα!

July 28, 2021
73 Views

Ο Κώστας Τσιμίκας το περασμένο καλοκαίρι πήγε από τον Ολυμπιακό στη Λίβερπουλ, σε μια από τις σπουδαιότερες (αν όχι η σπουδαιότερη) μεταγραφή Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Ο Έλληνας μπακ μετά τη μαγική σεζόν με τη φανέλα των ερυθρόλευκων μετακόμισε στο Νησί, παρότι η Νάπολι τον ήθελε απεγνωσμένα.

Μπορεί λοιπόν πέρσι να μην προχώρησε η απόκτηση του από τους παρτενοπέι, φαίνεται όμως πως φέτος είναι αποφασισμένοι να τον κάνουν δικό τους.

Σύμφωνα με σημερινό (28/7) δημοσίευμα της Corriere dello Sport, η Νάπολι ενδιαφέρεται εκ νέου για την απόκτησή του Τσιμίκα από τη στιγμή που δεν έχει βρει θέση βασικού στους reds, αλλά αυτή τη φορά κινούνται για τον δανεισμό του από τη Λίβερπουλ.

Συγκεκριμένα, η ιταλική ομάδα θέλει αριστερό μπακ και ο Τσιμίκας θεωρούν ότι παραμένει η ιδανική λύση για αυτό και δεν αποκλείεται να κινηθούν άμεσα για να τον αποκτήσουν.

Μάλιστα όπως αναφέρουν οι Ιταλοί, η διοίκηση της Νάπολι είναι διατεθειμένη να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τη Λίβερπουλ, καταθέτοντας πρόταση για τον δανεισμό του με οψιόν αγοράς.