Επίσημα στον Ολυμπιακό ο Πινακάς

July 23, 2021
75 Views

Οι «βυσσινί» έκαναν γνωστό πως ο 20χρονος φορ έμεινε εκτός της αποστολής τους, λόγω των επαφών που γίνονται με τους «ερυθρόλευκους»

Ο Κώστας Φραντζέσκος και οι συνεργάτες του, ανακοίνωσαν την αποστολή των παικτών που θα πάρουν μέρος στην προετοιμασία της Λάρισας. Από την λίστα απουσιάζει το όνομα του Πινακά, το οποίο σημαίνει μεταγραφή.

Συγκεκριμένα από την μεριά των “Βυσσινί” ανέφεραν πως «στην αποστολή δεν περιλαμβάνεται ο επίλεκτος διεθνής ποδοσφαιριστής μας Δημήτρης Πινακάς λόγω των διαπραγματεύσεων με την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Σημειωτέον ότι η ΠΑΕ ΑΕΛ έχει συμφωνήσει σε όλα με την ΠΑΕ Ολυμπιακός όσον αφορά το οικονομικό μέρος της μεταγραφής, αλλά και το ποσοστό μεταπώλησης. Τελικώς παρά την μέχρι σήμερα διορία την οποία έδωσε ο κ. Κούγιας στον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή για να φέρει μία συγκεκριμένη πρόταση από ομάδα του εξωτερικού και παρά το ότι ο μάνατζερ στο παρελθόν ανέφερε πως δήθεν ήταν ενδιαφερόμενες γερμανικές και ιταλικές ομάδες, ουδεμία μέχρι σήμερα πρόταση έγινε στην ΠΑΕ ΑΕΛ, είτε από ομάδα του εξωτερικού, είτε από ομάδα του εσωτερικού».