ΓκοοοΛέτζκα!

June 24, 2021
72 Views

Με τον Λέον Γκορέτζκα να ισοφαρίζει στο 85′ η Γερμανία πήρε το 2-2 από την Ουγγαρία και με την ψυχή στο στόμα πέρασε στους “16” του Euro.

Η Ουγγαρία έκανε τον όμιλο “ροντέο” από την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στη Γαλλία, αλλά σήμερα απέδειξε πως δεν ήταν τυχαία αυτή η εμφάνιση. Μέχρι το 85′ κρατούσε το εισιτήριο στα χέρια της αλλά δεν υπολόγισε τον Γκορέτζκα. Ο Γερμανός παίκτης έσωσε την εθνική του από ένα τεράστιο κάζο, βρίσκοντας τα δίχτυα με σουτ μέσα από την περιοχή,

Για να φτάσουμε όμως σε αυτό το σημείο, οι Μαγυάροι έδωσαν την ψύχη τους στο γρασίδι. Στο 11′ με τον Σαλάι πάγωσαν τους Γερμανούς κάνοντας το 1-0, το οποίο κράτησαν μέχρι το ημίχρονο. Η Γερμανία όσο περνούσε η ώρα ανέβαζε την πίεση της και τελικά βρήκε το γκολ της ισοφάρισης με τον Χάβερτς στο 66′. Με το που έγινε η σέντρα όμως, οι Ούγγροι “πάγωσαν” για δεύτερη φορά τους Γερμανούς κάνοντας το 2-1 με τον Σάφερ.

Τέλικα στο 85′ με τον λυτρωτή Γκορέτζκα όμως, η Γερμανία πήρε το “χρυσό” εισιτήριο που την στέλνει κόντρα στην Αγγλία και η μαχητικοί Ούγγροι έμειναν με την πικρή γεύση του αποκλεισμού.