Ναδάλ: Εκτός απο Γουίμπλεντον και Ολυμπιακούς αγώνες

June 17, 2021
130 Views

“Βόμβα” έριξε ο Ράφα Ναδάλ καθώς όπως ανακοίνωσε ο ίδιος στα social media του, δεν θα αγωνιστεί στο Γουίμπλεντον και τους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση που έβγαλε ο Ισπανός τενίστας.

«Γεια σας, έχω αποφασίσει να μην συμμετέχω στο φετινό Γουίμπλεντον και του Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο. Δεν είναι μια εύκολη απόφαση, αλλά αφού “άκουσα” το κορμί μου και το συζήτησα με την ομάδα του, κατάλαβα ότι είναι η σωστή απόφαση. Στόχος είναι επεκτείνω την καριέρα μου και να συνεχίσω να κάνω ότι με κάνει χαρούμε. Κι αυτό είναι το να αγωνίζομαι στο υψηλότερο επίπεδο και να συνεχίσω να μάχομαι για τους επαγγελματικούς και προσωπικούς μου στόχους στο ανώτατο επίπεδου.

Το γεγονός ότι υπάρχουν δύο εβδομάδες μεταξύ του Roland Garros και του Γουίμπλεντον δεν το κάνει πιο εύκολο για το κορμί μου για να ανακάμψει, μετά από την απαιτητική σεζόν στα κορτ.
Έχουν περάσει δύο μήνες τεράστιας προσπάθειας και η απόφαση που παίρνω έχει μακροπρόθεσμο χαρακτήρα. Η πρόληψη είναι ένα πολύ σημαντικός παράγοντας σε αυτό το στάδιο της καριέρας μου, για να μπορώ να συνεχίσω να μάχομαι στο υψηλότερο επίπεδο και για τίτλους.

Θέλω να στείλω ένα ειδικό μήνυμα σε όλους τους φανς μου ανά τον κόσμο και συγκεκριμένα σε αυτούς στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιαπωνία.

Οι Ολυμπιακοί αγώνες πάντα σήμαιναν πολλά για εμένα και ανέκαθεν ήταν η προτεραιότητα μου. Ως άνθρωπος του αθλητισμού βρήκα το πνεύμα που κάθε άνθρωπος του αθλητισμού στον κόσμο ψάχνει. Είχα την ευκαιρία να ζήσω τρεις Ολυμπιάδες και είχα την τιμή να είμαι ο σημαιοφόρος για την πατρίδα μου».