Στο Αγρίνιο το ΠΑΣ – Παναθηναϊκός για το Κύπελλο

February 17, 2021
216 Views

Στο γήπεδο του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο θα διεξαχθεί τελικά την Πέμπτη το πρώτο ματς του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναθηναϊκό την προσεχή Πέμπτη για το Κύπελλο κι όχι στους «Ζωσιμάδες».

Προκειμένου ν’ αποφευχθεί νέος κίνδυνος με τις καιρικές συνθήκες και την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στα Γιάννενα, πάρθηκε η απόφαση να μεταφερθεί το πρώτο, εξ αναβολής παιχνίδι των δύο ομάδων, στο γήπεδο του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο.

Την περασμένη εβδομάδα αποφασίστηκε να μην διεξαχθεί το ματς στους «Ζωσιμάδες» καθώς υπήρχε κίνδυνος για την σωματική ακεραιότητα των παικτών με την λάσπη που είχε μαζέψει ο χλοοτάπητας και το ματς επαναπρογραμματίστηκε για τις 18 του μηνός.

Σημειώνεται, δε, πως ο ΠΑΣ Γιάννινα και Παναθηναϊκός είχαν συμφωνήσει και για την αντιστροφή των παιχνιδιών ώστε να γίνει το πρώτο ματς στη Λεωφόρο, όμως, αυτό δεν συμφωνούσε με τον κανονισμό της ΕΠΟ.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία γνωστοποίησε πως τελικά η εξ αναβολής αναμέτρηση δεν θα γίνει στα Γιάννενα, αλλά στο Αγρίνιο το μεσημέρι της Πέμπτης, 15:00, όπως είχε αρχικά οριστεί το ματς και την περασμένη εβδομάδα…