Συνεχίζονται οι ανανεώσεις στον Ολυμπιακό

February 13, 2021
218 Views

Το… ντεμαράζ των ανανεώσεων για τις ανανεώσεις συμβολαίων ποδοσφαιριστών του είναι πιθανό να συνεχίσει και σήμερα ο Ολυμπιακός.

Ήδη οι Πειραιώτες έχουν «δέσει» τους Ελ Αραμπί, Σεμέντο, Ραντζέλοβιτς, Βρουσάι, Μπα και Καμαρά, κάτι που θα έχει συνέχεια σε μία προσπάθεια επιβράβευσης της διοίκησης στους ποδοσφαιριστές.

Οι επόμενοι στη λίστα είναι οι νεαροί Τζόλακης, Ανδρούτσος, Σουρλής και ο Ματιέ Βαλμπουενά που αποτελεί μία κατηγορία μόνος του.

Με τους τρεις νεαρούς φαίνεται πως είναι μία τυπική διαδικασία, αφού εκτός από επέκταση της διάρκειας των συμβολαίων τους, θα πάρουν παραπάνω χρήματα σε σχέση με αυτά που αμείβονται σήμερα.

Ο Βαλμπουενά, τώρα, μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και το προηγούμενο διάστημα είχε διαπιστωθεί πως υπάρχει πρόσφορο έδαφος για την επέκταση της συνεργασίας, κάτι που θα αποτυπωθεί σε έγγραφα σε δύο με τέσσερις εβδομάδες (όπως συνέβη και την αντίστοιχη περσινή περίοδο πριν ξεσπάσει ο κορωνοϊός).

Επίσης, ο Σισέ είχε υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, προτού αναχωρήσει για την Γαλλία για να αγωνιστεί στην Σεντ Ετιέν.