«Φανέλα βασικού» οι… καινούργιοι!

February 3, 2021
160 Views

Πολύ πιθανό είναι το ενδεχόμενο ο Γιουνούς Σανκαρέ και ο Γενί Ενγκμπακοτό να συμπεριληφθούν στην αποστολή του Παναθηναϊκού για τον προσεχή αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για την 21η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Οι δύο παίκτες παρουσιάστηκαν στη χθεσινή προπόνηση από τον Λάζλο Μπόλονι, ο οποίος τους είδε με ικανοποίηση να συμμετέχουν σε όλο το πρόγραμμα της ομάδας.

Μάλιστα, συμμετείχαν στις ασκήσεις και το παιχνίδι που έγινε σε μικρό χώρο.

Οι δύο Αφρικανοί έδειξαν κάποια καλά στοιχεία, τα οποία περιμένει ο Ρουμάνος τεχνικός να παρουσιάσουν στα επόμενα παιχνίδια της ομάδας.

Όσον αφορά τον Σεχ Νιάς, το τρίτο χειμερινό μεταγραφικό απόκτημα του «τριφυλλιού» αναμένεται να έρθει αύριο στην Αθήνα, αφού βρίσκεται στη Γαλλία για να διευθετήσει κάποια προσωπικά του θέματα, και θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να ενεργοποιηθεί και τυπικά η μεταγραφή του.

Δεν λείπουν, βέβαια, τα προβλήματα για τον Μπόλονι, αφού δεν υπολογίζει τους τραυματίες Κουρμπέλη, Μπουζούκη, Σαβιέρ και Μπεκ που χθες έκαναν θεραπεία. Επίσης, είναι τιμωρημένοι οι Χουάνκαρ και Πούγγουρας, οι οποίοι θα εκτίσουν τις ποινές τους στο επόμενο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.