Συνεχίζεται το σήριαλ με Μακέντα και Εσπανιόλ

January 31, 2021
158 Views

Το ενδιαφέρον της Εσπανιόλ για τον Φεντερίκο Μακέντα είναι “ζεστό”, οι Ισπανοί επιμένουν για την απόκτηση του Ιταλού επιθετικού και όλα θα κριθούν τις τελευταίες ώρες της μεταγραφικής περιόδου!

Ο Παναθηναϊκός ήδη έχει απορρίψει την πρόταση δανεισμού των Καταλανών, καθώς θεώρησε μικρό το ενοίκιο που πρόσφερε η Εσπανιόλ, αλλά και τη ρήτρα αγοράς του παίκτη. Ωστόσο, οι δύο πλευρές βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή και δεν αποκλείεται να υπάρξει ανατροπή.

Πληροφορίες από την Ισπανία αναφέρουν πως ο σύλλογος της Καταλονίας αναμένεται να επανέλθει με νέα βελτιωμένη πρόταση, προτείνοντας μεγαλύτερο ποσό ενοικίου για τον Μακέντα, αλλά και υποχρεωτική ρήτρα αγοράς στην περίπτωση που κερδίσει την άνοδό του στη La Liga. Αν αυτό συμβεί, τότε είναι καθαρά στο χέρι των πράσινων να αποφασίσουν αν θα παραχωρήσουν τον 29χρονο ποδοσφαιριστή.

Την ίδια στιγμή και ο Μακέντα δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο μετακίνησής του στην Εσπανιόλ, καθώς το τελευταίο διάστημα είναι ιδιαίτερα περιορισμένος ο χρόνος συμμετοχής του στον Παναθηναϊκό.