Ψάχνει ή βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ;

January 29, 2021
203 Views

Ο Μάρκο Λιβάγια, ουσιαστικά, αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΚ.

Οι συζητήσεις των δύο πλευρών και οι προσπάθειες των κιτρινόμαυρων έπεσαν στο… κενό, ο Κροάτης απέρριψε την πρόταση των ανθρώπων της ΑΕΚ και η θητεία του στην ομάδα θα ολοκληρωθεί και τυπικά στις 30 Ιουνίου όταν τελειώνει το συμβόλαιό του. Εκτός και αν πωληθεί νωρίτερα, κάτι που φαντάζει δύσκολο αλλά όχι απίθανο.

Και αυτό διότι οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Μάρκο Λιβάγια ψάχτηκε και μάλιστα πολύ για να βρει μια πρόταση που θα του έφερνε σχεδόν… πενταπλάσια έσοδα από αυτά που είχε μέχρι τώρα στην ΑΕΚ!

Συγκεκριμένα, ο Κροάτης και ο ατζέντης του ψάχτηκαν πολύ στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο αλλά και σε αυτή του Ιανουαρίου στην Ασία και… στοχευμένα σε κάποιες χώρες οι οποίες μοιράζουν τα χρήματα με το τσουβάλι.

Έγινε προσέγγιση σε ομάδες στο Κατάρ και στη Σαουδική Αραβία, αλλά και στην Κίνα. Ενδιαφερόμενοι υπήρξαν αρκετοί, αλλά όχι για πολύ ώρα. Αφού οι απαιτήσεις του Κροάτη φορ ήταν πολύ μεγάλες και άγγιζαν τα 3 εκατ. ευρώ!

Παραμένει άγνωστο εάν βρει κάτι στην Ασία τις ερχόμενες ημέρες ή αν ο Λιβάγια θα αποχωρήσει για εκεί και αν η ΑΕΚ λάβει ένα ποσό που θα την ικανοποιήσει.