Νέα συμβόλαια σε Αλεξανδρόπουλο και Καμπετσή

January 26, 2021
196 Views

Την παραμονή των δικών του παιδιών για περισσότερα χρόνια στην ομάδα, ελπίζοντας στο μέλλον να αποσπάσει κάποιο κέρδος από ενδεχόμενες μεταγραφές τους, επιθυμεί ο Παναθηναϊκός.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος και ο Αργύρης Καμπετσής, στους οποίους το «τριφύλλι» ετοιμάζεται να προσφέρει νέα συμβόλαια.

Συγκεκριμένα, ο Αλεξανδρόπουλος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022 και οι «πράσινοι» επιθυμούν να του προσφέρουν νέο συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη κρούση στον 19χρονο χαφ ή στον εκπρόσωπό του αλλά θεωρείται δεδομένο πως η όποια κουβέντα θα γίνει πριν από το καλοκαίρι.

Σε ό,τι αφορά τον Καμπετσή, είναι μία υπόθεση που «καίει» για άμεσες εξελίξεις, αφού ο Έλληνας φορ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και έχει το δικαίωμα να υπογράψει σε άλλη ομάδα ως ελεύθερος.

Ο Πιέρ Ντρεοσί έχει μιλήσει ήδη μαζί του για την ανανέωση της συνεργασίας του, κάνοντας επίσης πρόταση για διετές συμβόλαιο που θα λήγει το 2023 με ετήσιες αποδοχές που θα φτάνουν τις 140.000.