Επιστρέφει στην Ελλάδα για την… ΑΕΚ ;

January 23, 2021
213 Views

Αν κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια των επαναλαμβανόμενων συζητήσεων της ΑΕΚ με την πλευρά του Σωκράτη Παπασταθόπουλου το μεγάλο πρόβλημα ήταν το οικονομικό, πλέον τέτοιο έχει πάψει να υφίσταται.

Η ΑΕΚ έφτασε στο σημείο που καλύπτει και σε αυτό το σκέλος τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό, πάντοτε σύμφωνα με τα οικονομικά δεδομένα που επικρατούν στην Ελλάδα και τη δική της ικανότητα να φτάσει και να ξεπεράσει το ταβάνι της!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΑΕΚ έχει φτάσει στο 1 εκατομμύριο ευρώ τον χρόνο για τον Παπασταθόπουλο, συμπεριλαμβανομένων σε αυτό και κάποιων μπόνους που είναι εφικτά, ενώ οι αποδοχές του θα αυξηθούν ακόμα περισσότερο σε περίπτωση που κατακτηθούν μεγάλοι στόχοι, όπως το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και η συμμετοχή σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Είναι απολύτως αντιληπτό και κατανοητό ότι η ΑΕΚ, όπως και καμία άλλη ελληνική ομάδα, δεν μπορεί να παίξει σε ποσά, τα οποία είναι ικανές να προσφέρουν στον 32χρονο στόπερ ομάδες του εξωτερικού, από πρωταθλήματα όπως Ιταλία και η Τουρκία που δείχνουν και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Αν, ωστόσο, εκείνος δεν βρει έως το τέλος του μήνα αυτό το οποίο ψάχνει εκτός Ελλάδας, δηλαδή ένα συμβόλαιο κοντά στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ, τότε θα πάρει την επιλογή της ΑΕΚ και θα επιστρέψει στην Ελλάδα για να κλείσει την καριέρα του σε αυτήν, όπως άλλωστε έχει υποσχεθεί στο παρελθόν, λέγοντας ότι για εκείνον υπάρχει ένα σωματείο στον τόπο του, στο οποίο θα μπορούσε να αγωνιστεί ξανά.

Οι επόμενες μέρες θα είναι πολύ κρίσιμες, ενώ δεν αποκλείεται μέσα στο Σαββατοκύριακο να υπάρξει νέα επαφή μεταξύ των δύο πλευρών και γιατί όχι να βρεθεί χρυσή τομή και να γίνει μία ανατροπή που, στην αρχή της συζήτησης των δύο μερών, ουδείς είναι αλήθεια ότι περίμενε!