Σισακό και Μεντόζα «παίζουν» για το τριφύλλι

January 21, 2021
234 Views

Ο Μπόλονι θέλει αθλητικό-ταχυδυναμικό εξάρι και ενώ ο Ντρεοσί παλεύει κάτι δύσκολο, έχει κατασταλάξει στον βασικό στόχο Σισακό, με τον οποίο το τριφύλλι έχει ήδη συμφωνήσει και αποτελεί σύμμαχό του για να έρθει στην Ελλάδα.

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται να διαθέτει περίπου 800-1 εκατ. ευρώ για οψιόν αγοράς αγοράς. Την ώρα που η ομάδα του, η Ζούλτε Βάρεγκεμ, τον παραχωρεί και ζητάει μια υψηλότατη ρήτρα, την οποία έριξε από τα 4 στα 2,5 εκατομμύρια, αλλά και πάλι η διαφορά είναι μεγάλη. Μόνο εάν πέσουν κοντά στο 1,5 εκατ. ευρώ οι Βέλγοι, θα πάμε σε πιο προσιτά επίπεδα, αφού θα υπάρχει και το… τεστ της οψιόν.

«Αγκάθι» αποτελεί και το ενοίκιο που ζητάνε οι Βέλγοι για τον εξάμηνο δανεισμό του Γάλλου, καθώς άρχισαν από τις 300.000 ευρώ.

Σχετικά με το εξτρέμ που θα έχει το γκολ, πρώτος στόχος είναι ο Μεντόζα και οι πράσινοι, που θέλουν να τον φέρουν Ελλάδα άμεσα, κάνουν σκληρές διαπραγματεύσεις που βρίσκονται σε καλό δρόμο, αλλά θα χρειαστεί μεγαλύτερη προσπάθεια.

Η Αμιάν ζητούσε αρχικά για τον Κολομβιανό 600.000 ευρώ και τώρα έπεσε κοντά στα 4 κατοστάρικα. Η απόσταση δεν είναι χαώδης και οι πράσινοι έχουν διάθεση να ανέβουν, γιατί θέλουν τον παίκτη.