Δεξί μπακ και στόπερ

January 13, 2021
212 Views

Σε πολύ προχωρημένες επαφές για την απόκτηση δεξιού μπακ φαίνεται πως είναι η ΑΕΚ.

Η Ένωση περιμένει άμεσα την απάντηση από δύο ποδοσφαιριστές, ο ένας είναι από τη Γαλλία και ο άλλος από την Πολωνία (φαίνεται να είναι το φαβορί), χωρίς ακόμη να έχουν γίνει γνωστά τα ονόματα.

Η Ένωση βιάζεται για τη συγκεκριμένη μεταγραφή αφού ουσιαστικά έχει μείνει μόνο με τον Μιχάλη Μπακάκη καθώς ο Μανόλο Χιμένεθ δεν φαίνεται να υπολογίζει τον Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο ενώ ο Παουλίνιο έχει τεθεί εκτός ομάδας.

Υπάρχει και η πολύ δύσκολη περίπτωση του Κένι Λαλά της Στρασμπούρ, για τον οποίο η ΑΕΚ προσπαθεί να κάνει την υπέρβαση αλλά εκτός του υψηλού κασέ του, είναι και οι μνηστήρες που τον διεκδικούν πολλοί, μιας και σε λίγους μήνες μένει ελεύθερος.

Ο… Χνιντ φέρνει στόπερ

Πολύ πιθανή είναι και η απόκτηση στόπερ για την ΑΕΚ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ο μάνατζερ του Νασίμ Χνιντ έχει βγει στην αγορά για να φέρει πρόταση δανεισμού για τον ποδοσφαιριστή του κι αν αυτό συμβεί και η Ένωση τον παραχωρήσει, είναι δεδομένο πως θα κινηθεί για την αντικατάστασή του.

Στόχος είναι να αποκτηθεί παίκτης που θα μπορεί να πάρει τη φανέλα βασικού… σπίτι του και να αποτελέσει δίδυμο με τον Νεντελτσεάρου που φαίνεται πως αυτή τη στιγμή είναι ο πρώτος στην ιεραρχία δεδομένου πως και ο Τσιγκρίνσκι ταλαιπωρείται συχνά από προβλήματα τραυματισμού.