Παίρνει Ζε , αμυντικό χάφ και τερματοφύλακα

December 27, 2020
224 Views

Εντός της εβδομάδας ενδέχεται να υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα του Ντιντιέ Λαμκέλ Ζε, ο οποίος αποτελεί προσωπική επιλογή του Λάζλο Μπόλονι για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής του Παναθηναϊκού.

Οι «πράσινοι» φαίνεται πως τα έχουν βρει με τον Καμερουνέζο εξτρέμ, όπως αποτυπώνεται μέσα από το Instagram του παίκτη με τις καθημερινές αναρτήσεις του.

Ο ίδιος, άλλωστε, προανήγγειλε πως «πολύ σύντομα» θα υπάρξουν εξελίξεις και εκείνο που προκύπτει είναι η απάντηση της βελγικής ομάδας, η οποία – όπως γράφει το έγκυρο nieuwsblad.be – προσπαθεί να «φρενάρει» την υπόθεση μήπως προκύψει κάποια συμφέρουσα πρόταση για εκείνη από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Το θέμα του Λαμκέλ Ζε δεν είναι το μόνο που ασχολείται αυτές τις μέρες ο Πιέρ Ντρεοσί, ο οποίος φαίνεται πως θα πάει για έναν αμυντικό χαφ για να δίνει «ανάσες» στον Κουρμπέλη και έναν τερματοφύλακα.

Ο Γάλλος γενικός διευθυντής έχει προχωρήσει στις απαραίτητες επαφές με μάνατζερ και εκπροσώπους ομάδων, ώστε να παρουσιάσει τα «θέλω» του για τον παίκτη που ψάχνει ο Παναθηναϊκό στη θέση του αμυντικού χαφ.