Νέα συνεργασία με Ελ Αραμπί!

December 8, 2020
230 Views

Κάτοικος… Πειραιά θα παραμείνει μέχρι το 2022 ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Το συμβόλαιο του Μαροκινού σκόρερ με τον Ολυμπιακό έληγε στο τέλος της σεζόν, ωστόσο οι “ερυθρόλευκοι” τα βρήκαν σε όλα με τον παίκτη για τη συνέχιση της συνεργασίας τους και την επόμενη σεζόν, κάνοντας σημαντική αύξηση στις αποδοχές του.

Ο Ελ Αραμπί δεν ήθελε να φύγει από τον Ολυμπιακό και το απέδειξε με τη συνολική στάση του, αλλά και με την απόφασή του να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους “ερυθρόλευκους”. Επί της ουσίας, η υπογραφή του 33χρονου σέντερ φορ έως το 2022 είναι μια εξέλιξη που δείχνει την κοινή διάθεση των δύο πλευρών να συνεχίσουν μαζί.

Ο Ολυμπιακός επέκτεινε το συμβόλαιο του Ελ Αραμπί, όχι ενεργοποιώντας το +1 που υπήρχε στην αρχική συμφωνία και η οποία προέβλεπε αυτόματη επέκταση μετά από έναν συγκεκριμένο αριθμό αγώνων. Αυτή η συμφωνία πετάχτηκε στα σκουπίδια και ο Βαγγέλης Μαρινάκης πρότεινε νέα συμφωνία στον ποδοσφαιριστή, με (αρκετά) αυξημένες απολαβές, δείχνοντάς του πόσο εκτιμά ο σύλλογος και ο ίδιος προσωπικά, όσα έχει προσφέρει ο Ελ Αραμπί.

Σημειώνεται πως είχαν προηγηθεί οι Καμαρά, Σεμέδο, Ραντζέλοβιτς, Σισέ, Μπα, Ραντέλοβιτς και Βρουσάι, με τους οποίους επίσης συμφώνησε για νέο συμβόλαιο ο Ολυμπιακός.