Θετική απάντηση της Μπόντο Γκλιμτ για τον Μπιόρκαν

November 20, 2020
266 Views

Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί πολλές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών τόσο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό ενόψει των επόμενων μεταγραφικών «παραθύρων».

Ένας από τους παίκτες που κοιτάζουν στενά οι ερυθρόλευκοι είναι και ο Φρέντρικ Άντρε Μπιόρκαν, ο οποίος αγωνίζεται στην Μπόντο Γκλιμτ στη Νορβηγία.

Ο αριστερός μπακ των πρωταθλητών Νορβηγίας είναι ένας παίκτης που αρέσει στους Πειραιώτες και έχει ακουστεί τόσο το καλοκαίρι αλλά και πρόσφατα σε διάφορα σενάρια με τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στη σκανδιναβική χώρα ωστόσο τις τελευταίες ώρες, ο Ολυμπιακός κατέθεσε επίσημη πρόταση στην ομάδα του παίκτη και η Μπόντο φέρεται να αποδέχτηκε την προσφορά, με τον παίκτη να πλησιάζει στο λιμάνι.

Πιο συγκεκριμένα, όπως γράφουν νορβηγικά ΜΜΕ η Μπόντο απάντησε θετικά σε πρόταση των Πειραιωτών πριν κλείσει η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού για τον Μπιόρκαν. Όμως δεν υπήρχε αρκετός χρόνος για να ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά ζητήματα για τη μεταγραφή με αποτέλεσμα να εκπνεύσει ο χρόνος και να μην «τελειώσει» το deal.