Θέμα συζήτησης ο Σεμέδο στα αγγλικά ΜΜΕ

November 14, 2020
325 Views

Στο Νησί τονίζουν ότι ο διεθνής Πορτογάλος στόπερ δεν παραχωρείται για λιγότερα από 20 εκατ. ευρώ από τον Ολυμπιακό, ενώ σύμφωνα πάντα με τα αγγλικά ΜΜΕ η Λίβερπουλ εξετάζει το ενδεχόμενο να προσφέρει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας στον Σεμέδο.

Η ιστοσελίδα «express.co.uk» μιλάει για τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του παίκτη, αλλά και για στοιχεία στο παιχνίδι του που ταιριάζουν στα «θέλω» του Κλοπ, όμως τονίζεται ότι στη λίστα του Γερμανού βρίσκονται ακόμη οι Νταγιότ Ουπαμεκανό (Λειψία), Οζάν Κάμπακ (Σάλκε) και Μπεν Γουάιτ (Μπράιτον).

Στην Αγγλία θεωρούν ότι η Λίβερπουλ έχει μια λίστα 3-4 ποδοσφαιριστών για τη θέση και ο Σεμέδο είναι μέσα σε αυτή, ενώ με βάση το ποσό που προτίθεται να διαθέσει η διοίκηση του συλλόγου για κεντρικό αμυντικό δεν είναι διόλου απίθανο να καταλήξει στον αμυντικό του Ολυμπιακού.

Αξίζει να σημειωθεί πως το θετικό για τους κόκκινους είναι ο Κώστας Τσιμίκας και η μεταγραφή του που ολοκληρώθηκε το περασμένο καλοκαίρι, αφού οι δυο ομάδες έχουν εξαιρετικές σχέσεις και επαφές, κάτι που αναφέρεται και στα αγγλικά ΜΜΕ.