Στηρίζεται στις ενισχύσεις ο Μπόλονι

November 9, 2020
201 Views

Η διακοπή του πρωταθλήματος βρίσκει τον Παναθηναϊκό σε άσχημη βαθμολογική θέση και με κάκιστη ψυχολογία.

Παράλληλα όμως, ο Λάζλο Μπόλονι έχει για πρώτη φορά από τη μέρα που ανέλαβε επαρκές διάστημα μπροστά του για να δουλέψει με τους παίκτες του. Ο Ρουμάνος τεχνικός θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει τις μέρες μέχρι το επόμενο Σάββατο και το ματς με τον Ολυμπιακό, προκειμένου η ομάδα του να εμφανιστεί βελτιωμένη σε επίπεδο αγωνιστικό, αλλά και φυσικής κατάστασης.

Ο 67χρονος προπονητής ποντάρει πολλά και στην επάνοδο αρκετών παικτών. Οι Βιγιαφάνιες και Χουάνκαρ, που υπολογίζονται ως μονάδες που μπορούν να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα, αναμένεται να είναι πανέτοιμοι για το restart, ενώ σταδιακά θα μπουν στα πλάνα του και άλλοι παίκτες που μπορούν να προσφέρουν, όπως οι Χατζηθεοδωρίδης, Αγιούμπ και Αντονίτο.

Ο Μπόλονι έχει στην ατζέντα και μια συζήτηση με τον Φεντερίκο Μακέντα. Η έκρηξη του Ιταλού κατά την αντικατάστασή του στο ματς με τον Ατρόμητο προκάλεσε άσχημη εντύπωση. Ο Ρουμάνος είναι λάτρης της πειθαρχίας και δεν ανέχεται τέτοιες συμπεριφορές, αλλά θα φροντίσει να κουβεντιάσει μαζί του για να καταφέρει να πάρει το μέγιστο από μια πολύτιμη μονάδα.