Τα σενάρια για τον διάδοχο του πάγκου έχουν πάρει «φωτιά»!

October 12, 2020
211 Views

Η… κούρσα για τη διαδοχή του Ντάνι Πογιάτος στον πάγκο του Παναθηναϊκού, που ξεκίνησε επί της ουσίας από το βράδυ της Πέμπτης κι άρχισε να κορυφώνεται (παρά τις «διαψεύσεις») κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, μπαίνει πλέον στην τελική ευθεία.

Με τη διοίκηση του ποδοσφαιρικού «τριφυλλιού» να μην έχει καταλήξει ακόμη στον διάδοχο του Καταλανού τεχνικού και να εξετάζει πάρα πολλές περιπτώσεις, σε μία διαδικασία που ανατρέπονται τα δεδομένα διαρκώς.

Από τους ξένους προπονητές, ο Μανόλο Χιμένεθ δείχνει να χάνει πλέον… πόντους, ενώ εξετάζονται δύο άλλοι τεχνικοί που πέρασαν από τα ελληνικά γήπεδα.

Ο Λάζλο Μπόλονι (παλιός προπονητής του ΠΑΟΚ, που πριν λίγες εβδομάδες αποχώρησε απ’ τη Γάνδη) και ο Γκουστάβο Πογιέτ, ο οποίος ανέλαβε προ τεσσάρων ετών τον πάγκο της ΑΕΚ, δείχνοντας «έργο» σε πολύ λίγο χρόνο.

Στον Παναθηναϊκό θέλουν να τελειώνει το θέμα προπονητή μέσα στην ημέρα κι εντός των επόμενων ωρών είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις στο θέμα του νέου τεχνικού του Παναθηναϊκού.