«Είμαστε ένα νέο γκρουπ και θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας»

September 23, 2020
449 Views

Ο Φραν Βέλεθ παραχώρησε συνέντευξη σε αθλητική εφημερίδα και στάθηκε στα πράγματα που πρέπει να βελτιώσουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού για να παρουσιαστούν καλύτεροι.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός των πράσινων ύψωσε ασπίδα στον προπονητή της ομάδας, Ντάνι Πογιάτος, ξεκαθαρίζοντας πως όλοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το τι πρέπει να βελτιώσει ο Παναθηναϊκός: «Είναι αλήθεια πως υπάρχουν αρκετά πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε στο παιχνίδι μας. Στο τελευταίο φιλικό με τον Λεβαδειακό, στο πρώτο ημίχρονο προσπαθήσαμε να ακολουθήσουμε το πλάνο, αλλά ορισμένες φορές δεν κάναμε αυτά που θα έπρεπε. Στο δεύτερο ημίχρονο βρήκαμε λίγο καλύτερο ρυθμό ως ομάδα, παίξαμε καλύτερα, αλλά χρειαζόμαστε μία μικρή αλλαγή. Στον ρυθμό μας, στο πως παίζουμε όλοι μαζί. Δεν είναι μόνο θέμα κυκλοφορίας ή πάσας. Πρέπει να μεταφέρουμε καλύτερα την μπάλα στους κενούς χώρους, να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στο ένας εναντίον ενός. Στο β΄ ημίχρονο με τον Λεβαδειακό το κάναμε λίγο καλύτερα όλο αυτό».

Για τη «χημεία» που θα πρέπει να αποκτήσει η ομάδα: «Σίγουρα η ομάδα θέλει χρόνο. Είμαστε ένα νέο γκρουπ, αλλά αυτή τη στιγμή δεν είναι ώρα για δικαιολογίες. Πρέπει όλοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να προχωρήσουμε μπροστά. Να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Να ακούσουμε τον προπονητή κι όλα όσα έχει να μεταφέρει και να προχωρήσουμε».

Για το ματς με τη Λάρισα (28/9, 19:30): «Σαφώς και είναι δύσκολο παιχνίδι, όμως θέλουμε να νικήσουμε. Μία νίκη μπορεί να αλλάξει τα πάντα. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να νικάμε, χωρίς δικαιολογίες. Όλοι μαζί να παρουσιαστούμε ενωμένοι και να ακούμε όλα όσα έχει να μας πει κάθε φορά ο προπονητής μας».