Κρατηθείτε : Μυθικό συμβόλαιο που αγγίζει το ένα δις!

August 30, 2020
389 Views

Σύμφωνα με την καταλανική εφημερίδα Sport, η Μάντσεστερ Σίτι είναι έτοιμη να προσφέρει κοντά στο ένα δισ. ευρώ στον Λιονέλ Μέσι, προκειμένου να φορέσει τη φανέλα της για τα επόμενα πέντε χρόνια!

Στο πρόσφατο δημοσίευμα της η καταλανική εφημερίδα Sport, γνωστοποίησε πως η Μάντσεστερ Σίτι προτίθεται να κάνει τον Αργεντινό στράικερ τον πλουσιότερο αθλητή στον πλανήτη, αν τελικώς αποχωρήσει από τη Μπαρτσελόνα.

Συγκεκριμένα, η πρόταση των Πολιτών στον Μέσι είναι να αγωνιστεί για τα επόμενα τρία χρόνια στην Premier League και και μετά για άλλα δύο χρόνια στο MLS με την φανέλα της New York FC.

Όσον αφορά τις ετήσιες απολαβές του αυτές θα αγγίζουν τα 100 εκατομμύρια ευρώ, ενώ όταν θα μετακινηθεί στις Η.Π.Α. ο Αργεντινός θα πάρει ως πριμ, 250 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία όμως δεν μπορεί να πάρει νωρίτερα λόγω περιορισμών του Financial Fair Play που αντιμετωπίζει η Σίτι.

Σύμφωνα μάλιστα και με άλλες πηγές από την Ισπανία, ο Μέσι έχει αποδεχθεί την συγκεκριμένη πρόταση, η οποία όμως για να πάρει σάρκα και οστά θα πρέπει να λυθεί και το θέμα με την αποζημίωση που ζητά η Μπαρτσελόνα για να δώσει την έγκρισή της σε αυτή την κολοσσιαία μεταγραφή.