Τι σκέφτεται ο Καρέρα για το πλάνο του τελικού

August 28, 2020
250 Views

Μόνο ο τελικός με τον Ολυμπιακό υπάρχει στο μυαλό των ανθρώπων της ΑΕΚ που θέλουν η ομάδα να μείνει συγκεντρωμένη ως την Κυριακή.

Ο Μάσιμο Καρέρα καταστρώνει τα σχέδια του για το ματς, αλλά στο μυαλό του τίποτα δεν φαίνεται να έχει κλειδώσει όσον αφορά το σύστημα και την ενδεκάδα που θα κατεβάσει.

Στο μυαλό του τεχνικού της ΑΕΚ υπάρχει το σενάριο του αιφνιδιασμού του αντιπάλου, για αυτό και δουλεύει πάνω σε διαφορετικά σχήματα, κάτι που σημαίνει ότι όλα παραμένουν ανοικτά.

Το 3-5-2 είναι το σύστημα που έχει δουλέψει περισσότερο, κυρίως τις προηγούμενες μέρες και μάλιστα το δοκίμασε στο πρώτο μέρος με τον Ατρόμητο. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι έτσι θα πάει και στον τελικό, αφού ο Καρέρα δεν ενθουσιάστηκε από αυτά που είδε στο φιλικό. Στο μυαλό του φαίνεται πως πλέον παίζει και το 4-3-3, αλλά ακόμα και το πιο δύσκολο σενάριο του 4-2-3-1.

Φυσικά ούτε στα πρόσωπα φαίνεται να έχει καταλήξει.

Στην άμυνα η μόνη θέση που έχει κλειδώσει είναι αυτή του Τσιγκρίνσκι, με τις υπόλοιπες ακόμα να «παίζουν», ενώ και στο δεξί άκρο Μπακάκης και Παουλίνιο έχουν μοιρασμένες πιθανότητες και την ενδεκάδα.