Μέσι , Αγκουέρο και Ντε Μπρόινε ετοιμάζονται να βάλουν φωτιά στην Premier League!

August 27, 2020
350 Views

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα και τα σενάρια σχετικά με τον μέλλον του δίνουν και παίρνουν.

Σύμφωνα λοιπόν με την… βόμβα που έριξαν οι Αργεντινοί, ο Μέσι έχει αποφασίσει να μετακομίσει στην Αγγλία για λογαριασμό της Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα, του Κουν Αγκουέρο και τον Κέβιν Ντε Μπρόινε.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα La Nacion η απόφαση του Μέσι να πάρει μεταγραφή στην Μάντσεστερ Σίτι είναι οριστική, υποστηρίζοντας πως έχει ως πηγή έναν πολύ κοντινό άνθρωπο του Μέσι: «Πήρα την απόφαση με την Αντονέλα να φύγω από την Μπαρτσελα. Πονάει η ψυχή μου, αλλά αυτό είναι. Ο κύκλος έχει ολοκληρωθεί», τόνισε ο Λιονέλ Μέσι σύμφωνα με τους Αργεντινούς.

Με τον Αργεντινό σταρ να συνεχίζει, λέγοντας: «Θα μιλήσω με τον Πεπ, ώστε να κανονίσει την άφιξή μου στην πόλη. Το ποδόσφαιρο εκεί είναι θεαματικό και προσαρμόζεται σε αυτό που θέλω».

Σύμφωνα με τους Αργεντινούς ο Μέσι επέλεξε την προοπτική της Μάντσεστερ Σίτι λόγω του Πεπ Γκουαρντιόλα με τον οποίο είχε εργαστεί ξανά παλιότερα στους Καταλανούς, αλλά και λόγω της παρουσίας του πολύ καλού του φίλου, Κουν Αγκουέρο.