Ψάχνει ομάδα για τον Βέρνμπλουμ ο ΠΑΟΚ

May 25, 2020
245 Views

Τρόπο να απαλλαγεί από το βαρύ συμβόλαιο του Πόντους Βέρνμπλουμ ψάχνει ο ΠΑΟΚ, με τον Σουηδό μέσο, πάντως, να μην φαίνεται διατεθειμένος να αποχωρήσει τόσο εύκολα από τον “Δικέφαλο του Βορρά” και να προμηνύεται σήριαλ, αντίστοιχο της απόκτησής του.

Η μοναδική λύση για τον ΠΑΟΚ είναι να βρεθεί μια ομάδα, που θα θέλει να αποκτήσει τον Σκανδιναβό μεσοεπιθετικό, που έχει να αγωνιστεί πάρα πολλούς μήνες λόγω του σοβαρού τραυματισμού που είχε υποστεί.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στη Ρωσία, αυτή η ομάδα ενδέχεται να είναι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία γνωρίζει καλά τον παίκτη, αφού τον είχε στις τάξεις της για μια εξαετία από το 2012 έως το 2018.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στο εξωτερικό, οι Μοσχοβίτες δεν κλείνουν την πόρτα στον Πόντους Βέρνμπλουμ και εξετάζουν την περίπτωσή του ενόψει του καλοκαιριού, αρκεί βέβαια να μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ.

Για να συμβεί αυτό, ωστόσο, θα πρέπει να βάλει νερό στο… κρασί του και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστή, αφού ο “Δικέφαλος του Βορρά” δεν πρόκειται να του δώσει τα χρήματα που ζητάει.