Νέα πρόταση στον Μακέντα από τον Ρόκα

May 20, 2020
313 Views

Ο Τσάβι Ρόκα επιστρέφει αύριο στην Αθήνα και προτίθεται να ασχοληθεί με τα ζητήματα που αποτελούν βασικές προτεραιότητες για τον Παναθηναϊκό, καθώς για κάποια άλλα θα χρειαστεί να ξεκαθαριστεί πλήρως το τοπίο αναφορικά με το μπάτζετ ενόψει της νέας σεζόν.

Ένα από τα θέματα που βρίσκονται στην ατζέντα του Καταλανού τεχνικού διευθυντή των πράσινων είναι αυτό του Φεντερίκο Μακέντα.

Το συμβόλαιο του Ιταλού στράικερ με το τριφύλλι ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021 και στον Παναθηναϊκό υπάρχει πρόθεση να του καταθέσουν πρόταση επέκτασης.

Ο Μακέντα έχει επισημάνει σε αρκετές τοποθετήσεις του πως υπάρχει η σκέψη στο μυαλό του να δοκιμάσει την τύχη του σε ένα ανώτερο πρωτάθλημα του ελληνικού, έχοντας καταφέρει και πάλι να βρει τον καλό του εαυτό μέσα στα δύο χρόνια παραμονής του στην Αθήνα.

Παρ’ όλα αυτά, στον Παναθηναϊκό δεν θα ήθελαν σε καμία περίπτωση να χάσουν τον παίκτη χωρίς κανένα οικονομικό αντάλλαγμα, μιας και από τον επόμενο Ιανουάριο θα είναι ελεύθερος να υπογράψει σε όποια ομάδα επιθυμεί.

Έτσι, αναμένεται εντός των προσεχών ημερών να υπάρξει επαφή με τον Ιταλό, στην οποία θα φανούν οι προθέσεις των πλευρών.