Προφορική συμφωνία Ολυμπιακού – Μαρτίνς έως το 2022

May 3, 2020
336 Views

Οι Μαρτίνς και Ολυμπιακός τα βρήκαν σε προφορικό επίπεδο και πια απομένουν οι υπογραφές.

Ο Πορτογάλος τεχνικός που βρίσκεται στην 2η σεζόν του στους Πειραιώτες έδωσε την θετική του απάντηση για ένα νέο διετές συμβόλαιο, που θα τον κρατήσει στην ομάδα έως το 2022.

Οι υπογραφές είναι να πέσουν μες στην ερχόμενη εβδομάδα και πιθανότατα Τετάρτη ή Πέμπτη. Τότε είναι να γίνει και μία σύσκεψη των στελεχών της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα επόμενα βήματα της ομάδας κυρίως σε αγωνιστικό επίπεδο σε αυτήν την φάση καθώς περιμένει το restart.

Προς το παρόν πάντως δεν υπάρχει κάποια αντίδραση / επιβεβαίωση από τις εμπλεκόμενες πλευρές και για αυτές τις πληροφορίες αλλά και για τις πληροφορίες που είχαν βγει από την Πορτογαλία εδώ και μέρες και εμφανίζονταν σίγουρες για την παραμονή του Μαρτίνς στο Λιμάνι.

Ο 49χρονος Πέδρο Μαρτίνς, ο Πορτογάλος τεχνικός – που ανέλαβε επίσημα τον Απρίλιο του 2018 τον Ολυμπιακό – με μεγάλες ευρωπαϊκές προκρίσεις στον Ολυμπιακό όπως με Μίλαν και Άρσεναλ, έχει κοουτσάρει τους ερυθρόλευκους σε 95 αγώνες, έχοντας 64 νίκες, 18 ισοπαλίες και 13 ήττες. Στον Ολυμπιακό δε ως γνωστόν έχει σπάσει και πολλά ατομικά προπονητικά ρεκόρ.