Το πλάνο του Ολυμπιακού για… επανεκκίνηση

May 2, 2020
313 Views

Στις 11 Μαρτίου, την προηγούμενη του αγώνα με τη Γουλβς στους «16» του Europa League, ήταν η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού πριν από τη διακοπή κάθε αθλητικής δραστηριότητας στην Ελλάδα.

Οι Πειραιώτες παρουσιάζονται έτοιμοι για το φινάλε της φετινής σεζόν, καθώς θεωρούν ότι δούλεψαν σωστά στο διάστημα της καραντίνας από τα σπίτια τους και σύντομα θα επιστρέψουν στα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης.

Tο σχέδιο επιστροφής προβλέπει τη δημιουργία τεσσάρων γκρουπ ποδοσφαιριστών, ένα των τερματοφυλάκων και άλλα τρία των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών, που θα είναι των 6 έως 8 ατόμων.

Συγκεκριμένα, από τις 5 μέχρι τις 17 Μαΐου θα δοθεί έμφαση στους τομείς της φυσικής κατάστασης και της ενδυνάμωσης, ενώ παράλληλα θα βρίσκονται εν αναμονή νέων αποφάσεων για την έναρξη των ομαδικών προπονήσεων με φόντο τη διεξαγωγή των αγώνων των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, οι ομαδικές προπονήσεις θα ξεκινήσουν στις 18 Μαΐου και οι πρώτοι αγώνες θα γίνουν στις 13 ή 14 Ιουνίου. Θα έχουν, δηλαδή, οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας σχεδόν έναν μήνα προπονήσεων.