Το Γουέμπλεϊ είναι μια λύση για να ολοκληρωθεί η Premier League

April 13, 2020
365 Views

Η FA και η Premier League εξετάζουν όλα τα δεδομένα για το μέλλον των πρωταθλημάτων και όλα δείχνουν ότι, αν δεν ολοκληρωθεί η σεζόν, τα οικονομικά προβλήματα για τις ομοσπονδίες και τους συλλόγους θα είναι τεράστια.

Γι’ αυτόν το λόγο και ψάχνουν λύσεις οι αρμόδιες Αρχές επί καθημερινής βάσεως.

Πιο συγκεκριμένα, μια λύση που βγήκε προς τα έξω είναι ότι η αγγλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου (FA) προσέφερε το στάδιο Γουέμπλεϊ, το εθνικό κέντρο ποδοσφαίρου, για να βοηθήσει την Premier League να ολοκληρώσει τη σεζόν, σύμφωνα με τους Times.

Το Γουέμπλεϊ θα μπορούσε να φιλοξενήσει πολλούς αγώνες την ίδια μέρα, περιορίζοντας ταυτόχρονα τις μετακινήσεις, προσθέτοντας ότι είναι απίθανο να επιτραπεί η παρουσία των θεατών.

Το ποδόσφαιρο στην Αγγλία έχει ανασταλεί από τις 13 Μαρτίου και η επιστροφή του έχει εξαρτηθεί από την κυβέρνηση.

«Όταν γνωρίζουμε για το διάστημα της καραντίνας και της εξόδου, μπορούμε να δούμε ποιες επιλογές είναι βιώσιμες» ανέφερε η πηγή στους Times.

Το St George’s Park διαθέτει ένα ξενοδοχείο με 228 δωμάτια, καθώς και 13 γήπεδα, πέντε από τα οποία είναι φωταγωγημένα, τα οποία θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως κέντρα προπόνησης κατά την περίοδο της καραντίνας, πρόσθεσε η εφημερίδα.