Το «παλεύει» για Ντιένγκ η ΑΕΚ, βλέπει χαφ και από τη Football League

April 20, 2019
479 Views

Το όνομα του Αλιού Ντιένγκ «παίζει» πάλι στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ και μάλιστα δυνατά.

Ο ηλικίας 21 ετών αμυντικός χαφ από το Μάλι είναι παίκτης που αρέσει πολύ μέσα στην ομάδα. Έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον της διοίκησης, του Νίκου Λυμπερόπουλου και του Μανόλο Χιμένεθ και γίνεται προσπάθεια να αποκτηθεί και να ενταχθεί στην Ένωση μετά τον τελικό του Κυπέλλου.

Ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020 με την MC Algier και παρά την επιθυμία της ομάδας του εδώ και μήνες, δεν έχει ανανεώσει τη μεταξύ τους συνεργασία.

Βέβαια, οι πιέσεις που ασκούνται στον Ντιένγκ είναι μεγάλες, όμως εκείνος δείχνει έτοιμος να αποχωρήσει και να έρθει στην Ευρώπη. Η ΑΕΚ τον έχει «τσεκάρει» εδώ και πολύ καιρό, έχει εγκρίνει την περίπτωσή του και «παλεύει» την απόκτησή του.

Η Ένωση δεν σταματά, όμως, να παρακολουθεί περιπτώσεις παικτών και στην ελληνική αγορά, ακόμη και σε χαμηλότερες κατηγορίες, με τον Λούκας Ράμος να βρίσκεται στη λίστα της.

Ο 24χρονος Βραζιλιάνος χαφ του Απόλλωνα Λάρισας φιγουράρει ως ένας εκ των υποψηφίων στόχων της ΑΕΚ, όπως αναφέρεται σε μερίδα του αθλητικού Τύπου, χωρίς να αποκλείεται το καλοκαίρι να γίνει κίνηση για την απόκτησή του. Στην ομάδα της Θεσσαλίας, άλλωστε, επιβεβαιώνεται το ενδιαφέρον, χωρίς να έχει γίνει κάποια κίνηση πέραν αυτού.