Χατσερίντι : «Γιατί να μείνω στον ΠΑΟΚ;»

October 23, 2018
741 Views

Την επιθυμία να έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στον ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Γεβχέν Χατσερίντι, με δηλώσεις που έκανε στον Τύπο της Ουκρανίας. Μάλιστα, ο ομογενής κεντρικός αμυντικός δεν δίστασε να αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον «Δικέφαλο του Βορρά».

«Δεν ξέρω τι θα συμβεί το χειμώνα, αλλά αν συνεχίσω να παίζω τόσο λίγο, τότε γιατί να μείνω στον ΠΑΟΚ; Θέλω να αγωνίζομαι. Όλα είναι όπως τα περίμενα στον ΠΑΟΚ, όμως θέλω απλώς να παίξω περισσότερα παιχνίδια», τόνισε ο 31 ετών στόπερ των Θεσσαλονικέων.

Από εκεί και πέρα, ο Χατσερίντι μίλησε για την ενόχληση που προκάλεσε στον Ιβάν Σαββίδη η κίνηση του να δείξει τις επικαλαμίδες του με τα χρώματα της Ουκρανίας, στους οπαδούς της Σπαρτάκ.

«Την ώρα που πηγαίναμε να χαιρετήσουμε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ κάποιοι Ρώσοι από την διπλανή εξέδρα άρχισαν να προκαλούν. Γνωρίζω ρώσικα και κατάλαβα ότι μου φώναζαν “έλα εδώ” και μου έδειχναν δάχτυλα.

Συνήθως συγκρατούμαι αλλά μου ήταν αδύνατο να μην δείξω κάποια αντίδραση. Και έτσι τους έδειξα τις επικαλαμίδες μου», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Στη συνέχεια είχα προβλήματα με τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ (σσ: εννοεί τον Ιβάν Σαββίδη). Ο γιος του επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο μου Βαντίμ Σαμπλί και του είπε: “ο πατέρας μου είναι Ρώσος και η ενέργεια του ποδοσφαιριστή ήταν ασέβεια” και του απάντησα πως δεν είχα καμία διάθεση να δείξω ασέβεια και δεν το έκανα. Προκλήθηκα και με την κίνηση μου ήθελα να δείξω ότι είμαι Ουκρανός και αγαπώ την Ουκρανία».