Τσιγκρίνσκι : «Πρόκληση το ματς με την Μπάγερν»

October 22, 2018
496 Views

Ως πρόκληση αντιμετωπίζει ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι την αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Μπάγερν για το Champions League, την Τρίτη, στο ΟΑΚΑ. Αυτό τόνισε στις δηλώσεις του στο match programme ο Ουκρανός αμυντικός.

«Η συμμετοχή στο Champions League είναι κάτι που αξίζει να το περιμένεις σε όλη σου τη ζωή. Υπάρχουν παίκτες πολύ καλοί που το ονειρεύτηκαν και δεν έπαιξαν ποτέ. Πόσες ομάδες στην Ευρώπη είναι σαν την Μπάγερν, σταθερά στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου;», λέει μεταξύ άλλων και συνεχίζει:

«Στο ποδόσφαιρο δεν έχει καμία αξία το τι κουβαλάς πίσω σου, σημασία έχει το σήμερα, το τι έχεις μπροστά σου. Και μπροστά μας υπάρχει πλέον η πιο μεγάλη πρόκληση. Αυτά είναι τα ματς που μπορούν να σου αλλάξουν τα πάντα. Οι τρεις βαθμοί της νίκης θα είναι τεράστια υπόθεση, αλλά πρόκειται για κάτι ακόμα μεγαλύτερο, αν τα καταφέρεις. Είναι φήμη, είναι κύρος, ιστορία, αυτοπεποίθηση, τα πάντα. Αυτό είναι ο ορισμός του μεγάλου αγώνα, μια μεγάλη παράσταση σε ένα τεράστιο θέατρο».

Ο Τσιγκρίνσκι αναφέρεται και στην γενικότερη πορεία της ΑΕΚ, λέγοντας: «Είμαστε εφέτος πολύ καλύτεροι, όταν έχουμε την μπάλα στα πόδια μας. Θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα η ομάδα όταν επιστρέψουν όλοι οι παίκτες που έλειψαν μέχρι σήμερα».