Πρόβλημα με Βιεϊρίνια και Μάτος

October 22, 2018
513 Views

Το ματς κόντρα στον Άρη ολοκληρώθηκε και άπαντες στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ στρέφουν την προσοχή τους στην Ευρώπη και το ματς κόντρα στη Βίντι την Πέμπτη.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης, ο Αντρέ Βιεϊρίνια αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους και θα υποβληθεί σε μαγνητική, ενώ και ο Λέο Μάτος ένιωσε ενοχλήσεις στην πελματιαία απονεύρωση μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα και αμφότερες οι περιπτώσεις θα ξεκαθαρίσουν στο άμεσο μέλλον.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Η δουλειά έγινε, ο ΠΑΟΚ πέρασε από το Κλεάνθης Βικελίδης παρότι βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ και τώρα στρέφει και πάλι την προσοχή του στην Ευρώπη, δεδομένου ότι την Πέμπτη (25.10) αντιμετωπίζει τη Βίντι στην Τούμπα.

Η αναμέτρηση με τον Άρη άφησε πίσω της ικανοποίηση για την εμφάνιση και τον χαρακτήρα που έδειξε η ομάδα, αλλά και δύο προβλήματα, τα οποία θ’ αξιολογηθούν τις επόμενες μέρες. Ο Αντρέ Βιεϊρίνια αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους και την Τρίτη (23.10) θα υποβληθεί σε μαγνητική, ενώ ο Λέο Μάτος τελείωσε τον αγώνα με ενοχλήσεις στην πελματιαία απονεύρωση.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο ματς της Κυριακής (21.10) ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γυμναστήριο και οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις φυσικής κατάστασης, κυκλοφορίας και κατοχής.

Την Τρίτη (23.10) ο ΠΑΟΚ θα γυμναστεί στις 18:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.