Επαφές με Μπόλονι για την Εθνική Ελλάδας

October 17, 2018
578 Views

Ο Λάζλο Μπόλονι δεν είναι ένα άγνωστο όνομα για την Εθνική. Προέκυψε και τώρα και ενώ από το 2015 είχαν γίνει προσπάθειες να αναλάβει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Επίσης να θυμίσουμε πως από την ΕΠΟ διαψεύδεται ότι έχουν γίνει συζητήσεις με υποψήφιους για τον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος μετά τον έντονο προβληματισμό και για τον Σκίμπε. Τι προκύπτει όμως από τις πληροφορίες από τη Ρουμανία;

Ότι άνθρωπος – που δήλωσε στην πλευρά του έμπειρου τεχνικού πως εκπροσωπεί την ΕΠΟ – επικοινώνησε με τον Μπόλονι για κρούση να κλείσει στην Εθνική Ελλάδας. Για μία πρώτη επαφή κατά πόσον θα τον ενδιέφερε ένα τέτοιο πρότζεκτ. Ο 65χρονος Ρουμάνος τεχνικός δεσμεύεται με συμβόλαιο στην Αντβέρπ και τουλάχιστον μέχρι πρότινος δεν είχε πρόθεση να φύγει από το Βέλγιο αλλά και από τον συγκεκριμένο σύλλογο.

Μάλιστα για τον λόγο αυτό είχε απορρίψει και πρόταση της Γάνδης. Ο Λάζλο Μπόλονι άφησε ανοιχτό το θέμα αλλά μέχρι εκεί… Πρόκειται για κόουτς, που είναι λάτρης του 4-2-3-1 και στην Ελλάδα έχει εργαστεί για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.