«Χρυσάφι» στα πόδια του Πέλκα από τον Σαββίδη!

October 13, 2018
560 Views

Ένας από τους παίκτες που ξεχωρίζουν στον ΠΑΟΚ, ειδικά τα δύο τελευταία χρόνια, είναι ο Δημήτρης Πέλκας, ο οποίος έχει κάνει το μεγάλο ξεπέταγμα, κάνοντας τη διαφορά για τον Δικέφαλο του Βορρά.

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός έχει αρχίσει να γράφει τη δική του ιστορία με την ασπρόμαυρη φανέλα, έχοντας σημαντική προσφορά από πέρυσι στην εξαιρετική πορεία της ομάδας της Θεσσαλονίκης και αυτό έχει κάνει τη διοίκηση να θέλει να τον κρατήσει για πάντα στην Τούμπα.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Ιβάν Σαββίδης προτίθεται όχι μόνο να του κάνει πρόταση αναπροσαρμογής, αλλά να τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο Έλληνα ποδοσφαιριστή στο πρωτάθλημα!

Ο διεθνής άσος έχει αυτή την στιγμή συμβόλαιο που «αγγίζει» τις 400.000 ευρώ και έχει ισχύ μέχρι το 2021. Αυτό που φαίνεται ότι θα προταθεί στον παίκτη, θα είναι αύξηση της τάξεως του 60%, με τις απολαβές του να φτάνουν κοντά στο 1 εκατομμύριο καθαρά, ενώ θα προστεθεί ακόμα ένας χρόνος στη διάρκεια του (2022).

Εκτός αυτού, η ρήτρα αποδέσμευσης του Πέλκα θα… εκτοξευτεί στα 15 εκατ. ευρώ και έτσι οποιαδήποτε ομάδα θελήσει να τον αποκτήσει, θα πρέπει να ματώσει οικονομικά.