Γιαννακόπουλος: «Plan B με ανακατασκευή Λεωφόρου»

October 12, 2018
558 Views

Αισιόδοξος πως θα προχωρήσει κανονικά το Athens Alive για τον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Την πεποίθηση ότι το Athens Alive θα προχωρήσει κανονικά εξέφρασε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός τόνισε πως υπάρχει και το Plan B που αφορά την ανακατασκευή της Λεωφόρου, ενώ επίσης ανέφερε πως φετινός στόχος των «πράσινων» είναι η κατάκτηση της φετινής Ευρωλίγκας.

«Πάντα έχουμε στόχο κούπα. Θέλουμε να πάμε στο Final Four και να τη σηκώσουμε κιόλας», δήλωσε αρχικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στην κάμερα της Nova για την πρεμιέρα του Παναθηναϊκού στη φετινή Ευρωλίγκα.

Για τη «συμφιλίωση» με τον Τζόρντι Μπερτομέου: «Τα έχουμε πολλές φορές. Λάθη έγιναν και από τις δύο πλευρές, τα διορθώσαμε και θέλω να πιστεύω ότι θα έχουμε καλύτερη χρονιά με πρωταγωνιστές τους αθλητές».

Για την εμπλοκή του στα διοικητικά της «πράσινης» ΠΑΕ: «Με την εμπλοκή στα διοικητικά είναι γνωστό εδώ και καιρό, σε λίγες ημέρες ολοκληρώνεται η μεταβίβαση των μετοχών στον κύριο Παϊρότζ. Εμείς προχωράμε βάσει σχεδίου. Και εγώ και οι ξένοι επενδυτές, αλλά και η πολιτεία πιστεύουμε και είμαστε ταγμένοι στο Athens Alive. Υπάρχει όμως και το Plan B. Είναι η ανακατασκευή της Λεωφόρου με γήπεδο μπάσκετ και στέγαση για όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Θέλω να πιστεύω ότι θα δεν φτάσουμε εκεί και θα προχωρήσει το Athens Alive. Αν προχωρήσει το Athens Alive που το πιστεύω, τότε ο Παναθηναϊκός θα έχει μία ευκαιρία να στεγάσει όλα τα αθλήματα όπως επιθυμεί».