Η διοίκηση της Γιουνάιτεντ έστειλε sms στον Μουρίνιο!

October 8, 2018
511 Views

Ο Ζοσέ Μουρίνιο φαινόταν ότι ήταν με την πλάτη στον τοίχο τον τελευταίο καιρό και πως ήταν θέμα χρόνου η απομάκρυνση του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως ο Πορτογάλος αποκάλυψε κάτι που άλλαξε τα πάντα πριν το ματς με τη Νιούκαστλ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός είδε ότι το βράδυ της Παρασκευής φούντωσαν τα σενάρια απόλυσης του, ενώ κυκλοφόρησε σαν επιβεβαιωμένη είδηση πως θα αποχωρήσει μετά το παιχνίδι με τις καρακάξες.

Όμως σε δηλώσεις που έκανε ο ίδιος ο προπονητής των κόκκινων διαβόλων αποκάλυψε ότι έλαβε μήνυμα στήριξης και εμπιστοσύνης από την ίδια τη διοίκηση του συλλόγου, η οποία έστειλε το συγκεκριμένο sms το βράδυ όπου όλα τα ΜΜΕ είχαν βουίξει για αποχώρηση του, με τον Μουρίνιο να τονίζει μάλιστα πως ακόμη και ο ίδιος θα το είχε πιστέψει αν δεν τον είχαν καθησυχάσει οι διοικητικοί παράγοντες του αγγλικού συλλόγου

«Αυτοί που διαβάζουν τις εφημερίδες και είναι μέσα στα social media, νόμιζαν πως ίσως είχα φύγει. Αν δεν είχα λάβει sms στήριξης από το διοικητικό συμβούλιο θα ήμουν και εγω πεπεισμένος για την απόλυσή μου. Είμαι 55 ετών είναι η πρώτη φορά που βλέπω τέτοιο κυνήγι. Μπορώ να το αντιμετωπίσω και να ζήσω με αυτό» είπε ο Πορτογάλος.