Τουρέ: «Είμαστε περήφανοι για την ομάδα που έχουμε»

October 3, 2018
549 Views

Περήφανοι είναι άπαντες με την ομάδα που έχει ο Ολυμπιακός, όπως δήλωσε ο Γιάγια Τουρέ, ενόψει της αναμέτρησης με τη Μίλαν στο «Σαν Σίρο».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάγια Τουρέ:

Για το πώς αισθάνεται που επιστρέφει στο γήπεδο της Μίλαν όπου έχει ζήσει μεγάλες στιγμές: «Είναι μεγάλη στιγμή για εμένα που επιστρέφω εδώ, αλλά το πιο σημαντικό για εμένα είναι η ομάδα να κάνει ένα καλό παιχνίδι και να πάρει το αποτέλεσμα. Ξέρουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία μεγάλη ομάδα και εμείς είμαστε μία καινούργια ομάδα με πολλούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές και θέλουμε να τα πάμε καλά, είμαστε περήφανοι για την ομάδα που έχουμε και ανυπομονούμε να αγωνιστούμε εδώ και να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι».

Για το γεγονός ότι ήταν κοντά στο να παίξει στην Ιταλία και ιδιαίτερα στην Ίντερ του Μαντσίνι: «Πραγματικά έχω μία καλή σχέση με τον κόουτς Μαντσίνι. Υπάρχει αμοιβαίος θαυμασμός και πάντα σχολιάζει ο ένας στον άλλον την άποψή του. Έχουμε βρεθεί κοντά. Αυτή τη στιγμή είναι προπονητής και κάνει μία καλή δουλειά και του εύχομαι να πετύχει πολλά στο μέλλον. Είναι γεγονός ότι είμαστε κοντά και μιλάμε συχνά».