Δεν αλλάζει απόφαση και περιμένει ο Αλαφούζος

September 24, 2018
768 Views

Η μεταμορφωμένη προς το καλύτερο εικόνα του Παναθηναϊκού στο ξεκίνημα της σεζόν και η καθυστέρηση κινήσεων από τον Παϊροτζ Πιεμπογκσαντ άνοιξαν μια νέα κουβέντα γύρω από το τριφύλλι. Σύμφωνα με αυτή ο Γιάννης Αλαφούζος φέρεται να σκέφτεται πλέον την παραμονή, όμως δεν είναι ακριβώς αυτή η πραγματικότητα.

Σύμφωνα με την Livesport ο Γιάννης Αλαφούζος παραμένει σταθερός στην απόφαση του να απεμπλακεί από τον Παναθηναϊκό, όμως δεν προτίθεται να σηκώσει άλλα βάρη για να απαλλάξει τον επόμενο, στη προκειμένη περίπτωση τον Παιρότζ.

Ο νυν μεγαλομέτοχος πιστεύει ότι ο ίδιος πραγματοποίησε την υποχρέωση του σε μεγάλο βαθμό, καταβάλλοντας με ΑΜΚ 21 εκατ. ευρώ στην ΠΑΕ το καλοκαίρι που πέρασε. Έτσι ζητά πλέον από τον Ταϊλανδό να αναλάβει «δράση» για τα υπόλοιπα χρέη.

Επίσης το γεγονός ότι πλέον έχει διαμορφωθεί μια διαφορετική πραγματικότητα είναι υπέρ του. Συγκεκριμένα, ο Αλαφούζος θα παραδώσει μια ομάδα χαμηλού κόστους με προοπτικές, με ρυθμισμένες χρεώσεις, αλλά και υψηλές χορηγίες στην επόμενη διετία.

Κάπως έτσι έχει η πραγματικότητα και πλέον το μπαλάκι πηγαίνει στη πλευρά του Παϊροτζ και των συνεργατών του, μιας και η ΑΜΚ είναι πλέον ανοιχτή…