Ζητεί το βίντεο του Πασχαλάκη ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας

September 17, 2018
587 Views

Ορατό είναι το ενδεχόμενο τιμωρίας του Αλέξανδρου Πασχαλάκη για τα υβριστικά λόγια του προς την κερκίδα του ΟΦΗ μετά την επίτευξη του δεύτερου γκολ του ΠΑΟΚ στο «Γεντί Κουλέ» το Σάββατο (1-3).

Σύμφωνα με τη Live Sport, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου αναμένεται να ζητήσει σήμερα να του σταλεί από τη Nova το βίντεο της επίμαχης φάσης για να κρίνει αν θα ασκήσει πειθαρχική δίωξη σε βάρος του γκολκίπερ του «Δικεφάλου του Βορρά».

Ο κ. Σιμιτζόγλου θέλει να εξετάσει ενδελεχώς τη φάση για να είναι απόλυτος προτού ασκήσει δίωξη, ώστε να αποφευχθούν ανάλογα περιπτώσεις με το παρελθόν, όταν παρέπεμπε παράγοντες και η Πειθαρχική Επιτροπή τους αθώωνε.

Όμως από τη στιγμή που το βίντεο είναι ξεκάθαρο και ο ίδιος ο Πασχαλάκης απολογήθηκε για το περιστατικό, όλα δείχνουν πως θα ασκηθεί δίωξη σε βάρος του γκολκίπερ του ΠΑΟΚ και το περσινό παράδειγμα του Μανόλο Χιμένεθ μαρτυρά πως δύσκολα θα αποφύγει την «καμπάνα», που αν του επιβληθεί εγκαίρως θα του στερήσει τη συμμετοχή αρχικά στο ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ.