Λιβάγια : «Ελπίζω να μείνω για πολύ καιρό στην ΑΕΚ»

September 9, 2018
667 Views

Ο Μάρκο Λιβάγια βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του καθώς μετά τις εξαιρετικές του εμφανίσεις με την ΑΕΚ ήρθε και η κλήση από την Εθνική Κροατίας κάνοντας μάλιστα ντεμπούτο ως βασικός στο φιλικό απέναντι την Πορτογαλία.

Σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα «hr.n1info» δήλωσε περήφανος για το ντεμπούτο του στην Κροατία, τόνισε ότι στην Ελλάδα υπάρχει σεβασμός προς το πρόσωπό του και κατέληξε ότι θα ήθελε να μείνει στην χώρα για πολύ καιρό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λιβάγια:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή που μου έδωσε την ευκαιρία, είμαι πολύ περήφανος και ελπίζω να δικαιολογήσω τις προσδοκίες του απέναντι στην Ισπανία. Πολλά από αυτά συνέβησαν όταν ήμουν νεαρός, είχα μια καριέρα με τα πάνω της και τα κάτω της. Αποδείχθηκε σωστή απόφαση να φύγω νωρίς, τώρα είμαι στην Ελλάδα, εκεί με σέβονται, και ελπίζω να μείνω για πολύ καιρό. Είναι φυσιολογικό ότι από τον επιθετικό πάντα περιμένεις να σκοράρει, αλλά είναι καλό να παίζεις ενάντια σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Ελπίζω να δικαιολογήσω την πρόσκληση στην Εθνική και κατά της Ισπανίας» ανέφερε αρχικά.

Σχετικά με τον Μάριο Μάντζουκιτς που αποσύρθηκε και το γεγονός πως είναι υποψήφιος να τον αντικαταστήσει σχολίασε: «Απέδειξε ότι έχει κάνει σπουδαία δουλειά, έχει κάνει πολλά και δύσκολα θα τον αντικαταστήσει κάποιος. Όλοι όμως θα βοηθήσουμε την ομάδα όσο περισσότερο μπορούμε».

Όσον αφορά την αναμέτρηση με την Ισπανία για το Nations League επεσήμανε: «Η Ισπανία είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, που δεν ήταν στο αναμενόμενο επίπεδο στις τελευταίες διοργανώσεις, αλλά τώρα έχει πολλούς νέους και ταλαντούχους παίκτες. Όλοι περιμένουμε ένα καλό παιχνίδι και έχουμε ειδικό κίνητρο να παίξουμε καλά μετά το εκπληκτικό Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο Μόντριτς και ο Ράκιτιτς στην μεσαία γραμμή θα είναι μεγάλη δουλειά για εμάς, πάντα είχαν εξαιρετική απόδοση. Όλα τα παιδιά είναι υπέροχα, οι περισσότεροι απ’ αυτούς γνωρίζονται από τις μικρές εθνικές και η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι εξαιρετική».