Εξελίξεις με Παϊρότζ και επιθετικό

September 2, 2018
556 Views

Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ παρακολούθησε χθες από σουίτα του ΟΑΚΑ μαζί με τον γιο του, Πιτ, τον Άβραμ Γκραντ και κάποιους άλλους συνεργάτες του τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Λαμίας με 3-1.

Οι υπογραφές στο ιδιωτικό συμφωνητικό που θα αποτελέσει το προτελευταίο στάδιο πριν την αλλαγή ιδιοκτησίας στην ΠΑΕ δεν μπήκαν ακόμη, ωστόσο η παρουσία του Ταϊλανδού επενδυτή και των ανθρώπων που αναμένεται να έχουν επιτελικό ρόλο στη νέα διοίκηση της ομάδας μαρτυρά πως το θέμα είναι στην τελική του ευθεία.

Οι δικηγόροι των δύο πλευρών θα συνεχίσουν και σήμερα τη συνεργασία τους για τη σύνταξη του ιδιωτικού συμφωνητικού, που εφόσον υπογραφεί θα ανοίγει το δρόμο στον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ να συμμετέχει στη νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στο τρίτο δεκαήμερο του Σεπτέμβρη, προκειμένου να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο.

Σε ό,τι αφορά στο θέμα του σέντερ φορ, ο Φεντερίκο Μακέντα είναι πάντα η… έτοιμη λύση που έχει ο Νίκος Νταμπίζας, αλλά εξετάζονται και κάποιες άλλες περιπτώσεις ελεύθερων παικτών. Σε αυτές δεν ανήκει ο Κολμπέιν Σίγκθορσον, που δεν αποδεσμεύτηκε από τη Ναντ. Δεν αποκλείεται να υπάρξει συνδρομή για τον επιθετικό από τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ και τον Άβραμ Γκραντ.