Όποιος προλάβει… πρόλαβε τα τελευταία εισιτήρια του ΠΑΟΚ-Μπενφίκα

August 27, 2018
593 Views

Η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Μπενφίκα πλησιάζει και στην Τούμπα υπάρχει γενικός ξεσηκωμός τόσο στην ΠΑΕ, στο οργανωτικό κομμάτι, όσο και στους φιλάθλους της ομάδας, οι οποίοι από σήμερα θα αναζητήσουν ένα…. μαγικό χαρτάκι εισιτήριο του αγώνα.

Από τις 9:00 το πρωί έχουν αρχίσει να πωλούνται τα ελεύθερα εισιτήρια του παιχνιδιού με την ομάδα της Λισαβόνας. Όμως, όπως έχει ανακοινώσει η ασπρόμαυρη ΠΑΕ, δεν θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του γηπέδου, αλλά μόνο διαδικτυακά.

Τα εισιτήρια δεν είναι πολλά και αναμένεται να εξαφανιστούν σε σύντομο χρονικό διάστημα, οπότε όσοι θέλουν να παρευρεθούν την Τετάρτη στην Τούμπα, θα πρέπει να βιαστούν.

Το άσχημο για τον κόσμο του Δικεφάλου του Βορρά είναι πως αναμένεται να δώσουν το «παρών» και σχεδόν 200 φίλοι της Μπενφίκα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η θύρα 8 να είναι κλειστή.

Οι Θεσσαλονικείς θα αναζητήσουν από σήμερα κιόλας τους παράγοντες των «Αετών» για να μάθουν τον ακριβή αριθμό των φιλάθλων που θα έρθουν στην Τούμπα και αν είναι λιγότεροι από 100, θα προσπαθήσουν να τους φιλοξενήσουν στα επίσημα για να μη δεσμευτεί η εν λόγω θύρα.