Μαρτίνς : «Πρωταρχικός στόχος το πρωτάθλημα»

August 27, 2018
607 Views

Την κατάκτηση του πρωταθλήματος, έθεσε ως βασικό στόχο του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν ο Πέδρο Μαρτίνς, όπως τόνισε στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Λεβαδειακό.

Ο τεχνικός των Πειραιωτών επισήμανε πως η νίκη επί των Βοιωτών ήταν δίκαιη και πρόσθεσε ότι οι ποδοσφαιριστές του θα πρέπει πάντα να κυριαρχούν.

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον Λεβαδειακό για:

Τις 23 τελικές εκ των οποίων 14 στην εστία αλλά μόνο ένα γκολ: Καλησπέρα σας (σ.σ. στα ελληνικά). Θέλω να απαντήσω ένα ένα. Πραγματικά είχαμε πολλές ευκαιρίες για γκολ. Έχουμε δείξει πως βάζουμε πολλά γκολ και έχουμε και δοκάρια. Υπήρχε και κούραση αλλά δεν θέλω να πω ως δικαιολογία. Δεν είμαι ευχαριστημένος από το πως ξεκινήσαμε το ματς γιατί μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός πρέπει στο Καραϊσκάκη ειδικά να είναι πιο επιθετικός. Στο β’ μέρος ήμασταν πιο καλοί. Ο αντίπαλός μας, μας έκλεισε τους δρόμους αλλά μία ομάδα σαν εμάς πρέπει να βρίσκει τρόπους και να κυριαρχεί πάντα. Η νίκη μας ήταν δίκαιη.

Τη σχέση του με τον κόσμο του Ολυμπιακού και την κίνησή του να ζητήσει με κίνησή του να βοηθήσει στο 85′: Το θεωρώ φυσιολογικό. Ο κόσμος μας είναι ο 12ος παίκτης. Στο παιχνίδι της Πέμπτης ο κόσμος μας έδινε δύναμη μέχρι το τέλος. Επίσης στο ποδόσφαιρο είναι σημαντικό να καταλαβαίνει και ο κόσμος το πόσο χρειάζεται. Η σχέση αυτή πρέπει να δυναμώνει και να πιστεύει στην ομάδα για να δίνει παλμό και ώθηση.

Την Μπέρνλι και το εάν θα κάνει κάποιες αλλαγές επηρεασμένος από παίκτες που έπαιξαν σήμερα: Ναι σήμερα κάναμε αλλαγές. Κάποιες επειδή θέλαμε και κάποιες επειδή κάποιοι παίκτες όπως οι Ποντένσε, Μπουχαλάκης και Μιράντα είχαν δυσκολία στο ανακάμψουν διότι είχαμε το ματς με την Μπέρνλι. Θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πως πρωταρχικός μας στόχος είναι το πρωτάθλημα. Φυσικά θέλουμε να περάσουμε την Μπέρνλι αλλά ο βασικός στόχος είναι το πρωτάθλημα.

Ήμασταν αναγκασμένοι για αλλαγές και επειδή υπάρχει το ματς με την Μπέρνλι. Για την συνέχεια δεν θα είναι έτσι γιατί θα είμαστε πιο καλά προετοιμασμένοι.
Τα νέα αποκτήματα και πότε θα είναι έτοιμα: Είναι δύσκολο να πω πότε θα είναι στο 100%. Θα βοηθήσει η διακοπή διότι θα έχουμε φιλικά παιχνίδια. Αυτό θα βελτιώνεται διότι οι παίκτες θέλουν ρυθμό, προπονήσεις και παιχνίδια.