Προσπάθεια για Λάμπρου στον Παναθηναϊκό

August 21, 2018
627 Views

Ο Παναθηναϊκός εντείνει τις προσπάθειες για την ενίσχυσή του και το όνομα που έρχεται ξανά στο προσκήνιο είναι του Λάζαρου Λάμπρου. Οι «πράσινοι» είχαν χτυπήσει την πόρτα του ΠΑΟΚ για τον άλλοτε παίκτη τους πριν περίπου ένα μήνα, ωστόσο είχαν εισπράξει τότε αρνητική απάντηση, με τον νεαρό ακραίο επιθετικό, που εκείνη την περίοδο έπαιρνε ευκαιρίες στα φιλικά. Ωστόσο με Λημνιό και Ζαμπά στην ίδια θέση, ο ρόλος του 20χρονου άσου έχει ήδη περιοριστεί και οι «πράσινοι» θα κάνουν μια νέα προσπάθεια για την απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού.

Ανοιχτό παραμένει πάντα το θέμα του Γιώργου Μανθάτη για τη θέση του ακραίου μεσοεπιθετικού, ωστόσο μπορεί να προχωρήσει μόνο αν μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και στην παρούσα φάση η υπόθεση αυτή μοιάζει «παγωμένη».

Όσον αφορά στον ξένο φορ, ο Πέδρο Κόντε επανήλθε στο προσκήνιο και ο ΠΑΣ Γιάννινα φέρεται διαλλακτικός για το ποσό της ρήτρας που ξεπερνά τις 800.000 ευρώ. Άλλωστε ο Ισπανός επιθετικός μένει ελεύθερος σε έναν χρόνο. Ο Νίκος Νταμπίζας έκανε μια πρώτη επαφή με τους Ηπειρώτες και την πλευρά του ποδοσφαιριστή, βρήκε πρόσφορο έδαφος, αλλά για να προχωρήσει η μεταγραφή θα πρέπει να εγκριθεί από τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ ένα κονδύλι μεγαλύτερο από αυτό της τωρινής διοίκησης. Ο Ταϊλανδός δεν έχει απαντήσει ακόμη στο αίτημα των Δώνη και Νταμπίζα για αυτό το έξτρα ποσό για την απόκτηση επιθετικού και δεν αποκλείεται το θέμα του ξένου σέντερ φορ να πάει στις τελευταίες μέρες Αυγούστου ή ακόμη και το Σεπτέμβριο, όταν θα είναι δυνατή η απόκτηση μόνο ελεύθερων παικτών.

Εξάλλου, παρά τη συμφωνία με τον Αργύρη Καμπετσή, που έρχεται για να περάσει ιατρικά και να υπογράψει (η Ντόρτμουντ θα κρατήσει ένα ποσοστό μεταπώλησης), η περίπτωση του Νίκου Βέργου δεν έχει εγκαταλειφθεί. Ωστόσο δεν έχει καταστεί εφικτό να βρεθεί η χρυσή τομή με τον Ολυμπιακό στο ποσοστό μεταπώλησης και το θέμα δείχνει στάσιμο.