Ζήτησαν φορ εκατομμυρίου από τον Παϊρότζ οι Νταμπίζας-Δώνης

August 20, 2018
519 Views

Οι Νίκος Νταμπίζας και Γιώργος Δώνης έχουν ζητήσει από τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ ενόψει της επικείμενης ολοκλήρωσης του deal για την απόκτηση του πακέτου μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να εγκρίνει ένα μεγάλο μπάτζετ για τη μεταγραφή του ξένου επιθετικού.

Συγκεκριμένα, οι δύο άνδρες έχουν εντοπίσει μια εξαιρετική περίπτωση φορ που μπορεί να κάνει τη διαφορά και να έρθει άμεσα, δίχως να χρειάζεται χρόνο, καθώς έχει κάνει προετοιμασία με την ομάδα του. Πρόκειται, ωστόσο, για παίκτη που έχει κασέ κοντά στο 1 εκατ. ευρώ, ενώ δεσμεύεται και με συμβόλαιο, κάτι που σημαίνει ότι θα χρειαστεί κι ένα σεβαστό ποσό για την αγορά του.

Ο Νταμπίζας έχει προχωρήσει αρκετά τις επαφές με τον συγκεκριμένο στόχο, ώστε αν ο Ταϊλανδός επίδοξος νέος ιδιοκτήτης εγκρίνει το κονδύλι, να είναι σε θέση να ολοκληρώσει τη μεταγραφή μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα και ο ποδοσφαιριστής να υπολογίζεται αν όχι για την πρεμιέρα με την Ξάνθη, τότε για το ματς της δεύτερης αγωνιστικής με τη Λαμία.

Σε περίπτωση που η πλευρά του Παϊρότζ δεν αποδεχτεί το εν λόγω αίτημα από τη στιγμή που δεν έχει ολοκληρωθεί και με τη… βούλα η αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς, ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψει στο αρχικό πλάνο, διαθέτοντας ένα ποσό 400-500.000 ευρώ για τον στράικερ άνω των 23 ετών που θα αποκτηθεί ως ελεύθερος ή με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο.