Με 1.000 οπαδούς της η ΑΕΚ στο «Σέλτικ Παρκ»

August 3, 2018
972 Views

Η ΑΕΚ την Τετάρτη 8 Αυγούστου (21:45) δίνει το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν, στο «Σέλτικ Παρκ» απέναντι στην Σέλτικ για τον γ’ προκριματικό του Champions League. Και μαζί της θα είναι περίπου 1.000 οπαδού της, αφού 300 οπαδοί αναμένονται από την Μεγάλη Βρετανία, ενώ μεγάλο είναι το ενδιαφέρον από Κεντρική Ευρώπη και την Ελλάδα για να βρεθούν «κιτρινόμαυροι» στην Σκωτία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

Το Τμήμα Εισιτηρίων της ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους, οι οποίοι θα ταξιδέψουν στη Σκωτία για να παρακολουθήσουν τον αγώνα Σέλτικ – AEK (Τετάρτη 08/08/17, 19:45 τοπική ώρα) στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League, ότι η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει την Τρίτη 7 Αυγούστου από τις 17:30 έως τις 20:00 και την Τετάρτη από τις 14:00 έως τις 16:00 από το ξενοδοχείο Holiday INN Glasgow East Kilbride (διεύθυνση Stewartfield Way, East Kilbride, G74 5LA, UK).

Η τιμή του κάθε εισιτηρίου είναι 35 λίρες (GBD) και κάθε φίλαθλος θα πρέπει να δίνει ονοματεπώνυμο και αριθμό αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου.

Παρακαλούνται οι φίλαθλοι να έχουν το ακριβές αντίτιμο κατά την πληρωμή για τη διευκόλυνση όλων και να αποφεύγουν να επικοινωνούν με την διεύθυνση του ξενοδοχείου, το οποίο ουδεμία σχέση έχει με την διάθεση των εισιτηρίων.
Σημειώνεται ότι φίλαθλοι χωρίς εισιτήριο δεν θα μπορέσουν να προσεγγίσουν το Celtic Park.