Φορτούνης : «Είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι της Πέμπτης»

August 2, 2018
519 Views

O Κώστας Φορτούνης μετά τη λήξη του φιλικού με τη Λεργανές, σε δηλώσεις του στάθηκε στο ότι η ομάδα του είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού χωρίς να απειληθεί ενώ τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» θα είναι έτοιμη για το ματς της Πέμπτης με τη Λουκέρνη για τα προκριματικά του Europa League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του αρχηγού του Ολυμπιακού: «Παίξαμε ένα παιχνίδι με μία καλή ομάδα, σε γενικές γραμμές ελέγχαμε το παιχνίδι. Ο αντίπαλος δεν μας δημιούργησε κάποια κλασική ευκαιρία. Εμείς είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε, δεν τα καταφέραμε. Νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι της Πέμπτης και κοιτάζουμε αυτό το παιχνίδι.

Πιστεύω ότι ο αντίπαλός μας την Πέμπτη θα μας περιμένει στο μισό γήπεδο και θα «χτυπήσει» στις αντεπιθέσεις. Έχουμε μία εβδομάδα μπροστά μας να δουλέψουμε πάνω σε αυτό και πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει και το τεχνικό επιτελείο για να είμαστε έτοιμοι».

Για το ελληνικό στοιχείο στην ομάδα: «Είναι πολύ σημαντικό για μία ελληνική ομάδα και για τον Ολυμπιακό να έχει πολλούς Έλληνες παίκτες, φέτος βλέπουμε ότι παίζουν πάρα πολλά παιδιά, γύρισε και ο Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος έχει απίστευτη εμπειρία και θα μας βοηθήσει πάρα πολύ. Όσους περισσότερους Έλληνες έχουμε στην ομάδα, τόσο το καλύτερο».