Κιβρακίδης: «Πρέπει οι παίκτες να καταλάβουν πού έχουν έρθει»

August 1, 2018
579 Views

Την άποψη πως ο Ατρόμητος πρέπει να παίξει όπως στα 20 τελευταία λεπτά του πρώτου αγώνα εξέφρασε ο μπακ της ομάδας του Κάναντι, Κυριάκος Κυβρακίδης. Επίσης, ο 26χρονος αμυντικό τόνισε πως είναι ευλογία να ανήκεις στον Ατρόμητο, ενώ κάλεσε τους φιλάθλους των Περιστεριωτών να γεμίσουν το γήπεδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κυριάκου Κυβρακίδη για το ματς με την Ντιναμό Μπρεστ:

«Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Πρέπει να παίξουμε όπως παίξαμε στα τελευταία 20 λεπτά. Ο προπονητής μας έκανε κάποιες αλλαγές που μας βοήθησαν. Έχει ένα πλάνο ο προπονητής μας και θα θελήσουμε να το εφαρμόσουμε στο δεύτερο παιχνίδι».

Για το γεγονός ότι ήταν παρών στη μοναδική πρόκριση μέχρι σήμερα του Ατρόμητου σε ευρωπαϊκούς θεσμούς: «Το να είσαι στον Ατρόμητο είναι πολύ σημαντικό και είναι μια ευλογία. Κάποιοι ίσως δεν το βλέπουν απ’ έξω. Πρέπει να αναλογιστούν κάποιοι παίκτες που βρίσκονται και πού έχουν έρθει. Θα πούμε κάποια πράγματα κι εγώ και ο Ούμπιντες που ήμασταν στα παιχνίδια με την ΑΪΚ. Εγώ αυτό που θέλω και είναι το σημαντικό για μένα προσωπικά είναι ο κόσμος. Θέλω τον κόσμο μας στο πλευρό μας, ό,τι και να γίνει στο ματς. Είτε βρισκόμαστε πίσω ή μπροστά στο σκορ. Θέλουμε τη στήριξή τους. Θέλω να δω ένα γήπεδο γεμάτο».